CTP_logo3_2b.png

O nama 3


O nama


CENTROPLAN
, Beograd uspešno posluje već 27 godina. Do 2004. godine CENTROPLAN je radio samo na razvoju i implementaciji integralnog informacionog sistema ISUPP32 pre svega za preduzeća koja u svojoj delatnosti pored ostalog imaju i proces proizvodnje.
Od Marta 2017. CENTROPLAN posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću, pod skraćenim imenom CENTROPLAN DOO. Kao prvi član društva registrovan je GOLIC & COMPANY DOO sa 75% učeća u kapitalu i dobiti.


Od 2004. godine CENTROPLAN je u saradnji sa partnerom Jovanom Bogojevićem iz Austrije u svoju delatnost uveo i razvoj internet sistema CDRMS (Content, Design & Revitalisation Management System) -
rešenja za jednostavno upravljanje organizacijom, sadržajem i dizajnom internet sajtova uz mogućnost revitalizacije ili reciklaže postojećih sajtova, rešavajući masovni internet problem - NEAŽURNOST. Uzrok tome je ograničena sloboda prezentovanja usled komplikovanosti postojećih alata za kreiranje i održavanje internet sajtova.

Naš CDRMS je bio daleko ispred svog vremena i danas je jedan od vodećih sistema. ali vreme ga polako nagriza i već su na pomolu nove tehnologije sa kojima je sve to mnogo lakše, jednostavnije i jeftinije, tako da smo se mi odlučili na korak da prvi u svetu počnemo korišćenje onih koje su se tek u 21. veku pojavile.

Najnoviji Logo.pngsistem predstavlja krunu razvoja ovih tehnologija !!!


Jedinstvena, savremena i sigurna internet tehnologija

XLeco (eXtra Large internet ecology)
Logo.png

ORGANSKI MOBILNA WEB PREZENTACIJA
XLeco je jedina organski mobilna web prezentacija na internetu

 

Projekat  XLeco

 

Telefon

+381 (0)64 1984 761
 

E-mail

centroplan@xleco.net

 Projekat ISUPP

 

Telefon

+381 (0)64 1404 724
 

E-mail

centroplan@mts.rs

Copyright © 2017 Centroplan